Lidmaatschap Windsurfer klasse Nederland 2020

Vanaf 2020 is het lid worden van de Windsurfer klasse Nederland veranderd en gekoppeld aan het lidmaatschap van de Internationale Windsurfer Klasse Europe (IWCA EU). Vanwege Covid-19/Corona is het lidmaatschap bovendien geldig t/m 31 augustus 2021. Dit voor leden die reeds betaald hebben of nog gaan betalen tussen de periode 1 oktober 2019 en 31 augustus 2020.

Door lid te worden van de IWCA Europe krijg je een persoonlijk zeilnummer, ben je gerechtigd om internationaal en nationaal wedstrijden te varen die worden georganiseerd door de IWCA Europe of de landelijke Windsurfklassen.

De Windsurferklasse Nederland ontvangt 70% van de kosten die door jou  betaald worden aan de IWCA Europe om de activiteiten en de administratie van de klasse uit te kunnen voeren.  Voor nieuwe leden vragen wij nog een eenmalige entree fee. Dit voor nieuwe leden ouder dan 18 jaar.

Naast het lidmaatschap van de IWCA Europe en de Windsurfer klasse Nederland zul je voor wedstrijden die vallen onder de auspiciën van het Watersport verbond ook nog een wedstrijdlicentie moeten hebben. Dit zijn bijvoorbeeld het Nederlands Kampioenschap en de wedstrijden die worden georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van wedstrijdsurfers.

Om lid te worden van de Windsurfer klasse Nederland vul je onderstaand formulier in en daarna kun je je aanmelden bij de IWCA. Als je daar al lid bent hoeft dat uiteraard niet meer.

Voorwaarden lidmaatschap

Eenmalig entree fee

Jeugd tot en met 18 jaar Gratis
Vanaf 18 jaar 15,00

De eenmalige entry fee kun je overmaken op de rekening NL16 INGB 000 897 9895 van de Windsurfer Klasse Nederland o.v.v. je naam.
Of je kunt deze overmaken via de volgende payment link.

Jaarlijkse contributie

Lidmaatschap Volwassenen (via lidmaatschap IWCA) 40,00
Lidmaatschap Jeugd (t/m 18 jaar en via lidmaatschap IWCA) 20,00

Wesbite IWCA : windsurferclass.com

Wedstrijdlicentie (zeil/kite/surf) Watersportverbond

Deze is via de site van het Nederlands Watersportverbond aan te schaffen. Deze kost (2021) 41,50 voor volwassenen en 20,75 voor de jeugd t/m 21 jaar. Meer info :  www.watersportverbond.nl

Vul onderstaand formulier in en wordt lid!